Deelnemersbijeenkomst Schone Lucht Akkoord

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.30 tot uur
Locatie
Eenhoorn, Amersfoort
Doelgroep

Bijeenkomst voor medewerkers van de deelnemende overheden aan het Schone Lucht Akkoord en betrokkenen van Omgevingsdiensten en GGD's. Ook voor medewerkers van gemeenten die (nog) niet meedoen aan het Schone Lucht Akkoord.

Omschrijving

Tijdens de bijeenkomst heeft u gelegenheid om te netwerken, ervaringen uit te wisselen en samen te werken met collega's op het gebied van luchtkwaliteit. Het wordt een inspirerend programma met interactieve workshops waarin we gezamenlijk naar duurzame oplossingen zoeken.

Ook medewerkers van gemeenten die (nog) niet deelnemen zijn uitgenodigd. Want kennis over en het nemen van luchtmaatregelen is altijd van belang.

Meer informatie

In het plenaire gedeelte praten we u bij over de status rondom de herziening van de Europese richtlijn voor luchtkwaliteit. Daarnaast geven we een beeld van de monitoring van de maatregelen, vertelt het RIVM over de doormeting van onze voortgang en vertellen we meer over de plannen voor de actualisatie van de uitvoeringsagenda. Daarna vinden er gedurende twee rondes deelsessies tegelijk plaats, waarin binnen de verschillende thema’s van het Schone Lucht Akkoord actuele onderwerpen aan bod komen, waaronder houtstook en mobiele werktuigen.

Speciaal voor gemeenten die nog niet deelnemen is een aparte deelsessie (in de tweede ronde) ingericht waarin meer informatie wordt gegeven over het Schone Lucht Akkoord.

Uw aanwezigheid is van onschatbare waarde, omdat we geloven dat alleen door gezamenlijke inspanning en gedeelde kennis we verandering voor elkaar kunnen krijgen. Samen hebben we een grote impact op de luchtkwaliteit en daarom op het leven van vele generaties.

Aanmelden

De bijeenkomst is vol, aanmelden kan niet meer.